Konsert

Sarah Riedel – Jazzagenturen & Friends pt.3

Jazzagenturen är stolta och glada över att kunna presentera Sarah Riedel med band på scen efter flera års väntan!
Sarah Riedel är flerfaldigt prisbelönt sångerska, musiker och kompositör som med hyllade konserter och grammisnominerat album etablerat sig som en av våra svenska storheter inom visa och jazz.

Hon släppte sin första egna skiva på svenska hösten 2014. Albumet ”Genom natten” hyllades stort och nominerades både till Manifestpriset och Grammis i kategorin ”Årets visa”. Albumet följdes upp av ’Sarah Riedel tolkar Kristina Lugn’ 2016. Sarah har även varit del av flertalet föreställningar sedan dess, bl.a. ’Får jag vara med’ på Dramaten 2022.

Varmt välkommen, Sarah!

Konserten är en av fyra konserter under festivalen Jazzagenturen.
Jazzagenturen gör sin tredje endagsfestival på Södra Teatern, den första sedan restriktionerna släppt, utan streaming för levande publik!

Under ’Jazzagenturen & Friends’ samlas det bästa svensk jazz har att erbjuda, blandat med spännande up-and-coming-akter på två scener på Södra Teatern. Till ’Kristallen’ har vi skeppat in en fantastisk Steinwayflygel och bjuder på somriga eftermiddagskonserter, och värvar med tungviktare på Stora Scen.

Biljetterna säljs separat till de olika konserterna, men självklart är det välkommet att köpa till flera av dem. Schemaläggningen gör så att du inte riskerar att missa någonting. I entrébaren möter vi vänner och kollegor och trivs tillsammans under en heldag av musik och framföranden i världsklass.   

Hjärtligt Välkomna!

Spelschema sön 12 juni
Carl Bagge Quartet Kristallen 14.00
Sarah Riedel Stora Scen 16.00
Ellas Kapell Kristallen 18.00
Bo Sundström Stora Scen 20.00

När

12 juni kl. 16

Pris

319 kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.