Konsert

Samson For President

Samson For President är en artist som många anser ha både en otrolig röst och en vansinnig scennärvaro. En liveupplevelse som lämnar få människor oberörda.

Hans musik rör sig mellan svängiga melankoliska beats och episka ballader. En Fransk musikblogg kallade honom nyligen för ”stark, uppslukande och full av mystik” och här på hemmaplan har han beskrivits som ”en spännande och ovanlig artist” av flera svenska medier. Mats Nileskär var tidigt ute med att kalla honom för en viktig del av ”den svenska soulvågen” i P3 Soul.

Hans nya EP ”Beauty Supply” som släpptes tidigare i år har fått ett varmt mottagande och han har spelat de nya låtarna i både Europa och Sydamerika.

”Jag känner mig full av ny musik, av nya berättelser och melodier som jag vill dela med mig av. Jag älskar att känna kontakten med publiken och att spela för nya människor. Ser alltid fram emot nästa konsert!”

– Samson For President, Martin Bejarano Wahlgren

När

28 oktober kl 20

Pris

300 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.