Konsert

Pop & rock

Sam Smith

Inför ett utsålt Globen hade Sam Smith 2018 premiär för sin första arenaturné. Nästan exakt fem år senare är det dags för ett kärt återseende. 4 maj spelar Sam Smith på Avicii Arena.

Sam Smith är tillbaka med besked. Då den nya singeln ”Unholy” släpptes krävdes det bara 24 timmar innan den var en av tidernas snabbast växande låtar på Spotify. Därefter har den även toppat de globala listorna hos både Spotify och Apple, samt legat etta på singellistan i bland annat Storbritannien, Australien och Kanada.

Fyra Grammys, en Oscar, 45 miljarder streams, två Guiness Rekord och massvis med platinaskivor – Sam Smith har gjort allt. Men med sitt fjärde album ”Gloria” bryter hen ändå ny mark. ”Gloria”, som släpps i januari, är något av en personlig revolution för Sam Smith. Det är en bländande, överdådig, sofistikerad och oväntad skiva, där det coola soundet visar var Sams kreativa sida befinner sig just nu. Textmässigt dyker Sam den här gången djupt ner i ämnen som sex, lögner, passion, självförverkligande och imperfektion.

Det är alltså med en rad nya favoriter på låtlistan som Sam Smith kommer till Stockholm för att återupprepa den utsålda succén från 2018. 4 maj intar hen återigen Avicii Arena.

När

4 maj kl 19.30

Pris

795-1095 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen men eftersom det kan vara många som kliver av vid Globen samtidigt kan man kliva av vid andra stationer i närheten med bara ett par minuters promenadavstånd:
– Gullmarsplan
– Skärmarbrink
– Blåsut
– Sandsborg
– Enskede Gård