Teater

Teater

Så nätterna – Fritt efter Shakespeares sonetter

16 feb–20 apr

Kulturhuset Stadsteatern Skärholmen

Mejram, Ros och Viljan förälskar sig, trots att de har så olika sätt att uppleva kärleken, svartsjukan och framtiden. Besatta och drömmande försöker de ta hand om fantasins allra största blomma utan att köra över varandra. 

Så nätterna är ett nyskrivet triangeldrama av Tova Gerge utifrån William Shakespeares Sonetter, vars poesi färdats genom fyrahundra år och fortsätter att slå rot i nya hjärtan.

Föreställningen, i regi av Maria Salah, innehåller svindlande dikt, musik, rörelse och de helt vanliga dråpliga samtal som uppstår när man är så förälskad att man måste kämpa för att skilja på sig själv och den andra. En berättelse om att våga falla och samtidigt stå stadigt på sin allra sårbaraste plats.

I rollerna: Per Öhagen, Beri Gerwise och Wayra Monasterio

Från 14 år.

När

Spelas 16 februari – 20 april

Pris

Barn & ung under 26 år: 60 kr
Ordinarie: 120 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Kollektivtrafik
Tunnelbana röd linje till Skärholmen. Välj uppgång Skärholmstorget. När du kommer ut från tunnelbanan, snedda till höger över torget och sväng höger efter kyrkan.

Buss 173, 707, 710, 737, 740 eller 135 till Skärholmens Centrum.

Bil
E4, avfart mot Vårberg/Skärholmen i höjd med Kungens kurva. Ta höger in på Ekholmsvägen och sväng sedan höger vid skylten Stockholms Stadsteater. Parkeringen är avgiftsfri kvällstid från kl. 17.00. Skärholmen Centrums parkering är avgiftsfri i 3 timmar och öppen till kl 23.00.

Annonser: