Samtal

Rörelsen – en politisk soaré

12 november

Cirkus, Livemodern

Varför bry sig?  

Politik är för viktigt för att lämna till politikerna. Vi befinner oss i en värld som är skrämmande och ibland kan utmaningarna kännas helt överväldigande.  

Bland skarpa utspel, manifestationer och falska fakta är det svårt att hämta andan och tänka igenom vad som är betydelsefullt och sant. 

Hur kan vi orka ta hand om problemen tillsammans? Vad kan man göra och varför har det betydelse vad vi gör? Vi diskuterar erfarenheter av och strategier för omsorg och gemensam handling. 

12 november är gästerna Tilde Björfors cirkusdirektör på Cirkus Cirkör, som tog nycirkusen till Sverige och har visat hur brännande samtidsfrågor och svindlande luftakrobatik kan kombineras, och Daniel Suhonen författare och chef för tankesmedjan Katalys som ställer frågor om hur vi hamnade i en polariserad tid och visar på vad vi kan göra för att ta oss framåt.

Gästartist David Urwitz 

När

Söndag 12 november kl 18:30

Pris

180 – 435 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Djurgårdsfärjan linje 82, spårvagnslinje 7 och busslinje 69 stannar nära Cirkus. Åker ni spårvagn eller buss går ni av vid Skansen och om ni åker båt går ni av vid Allmänna Gränd.

Annonser: