Samtal

Mat-evenemang

Rörelsen – en politisk soaré 15 oktober

Varför bry sig?  

Politik är för viktigt för att lämna till politikerna. Vi befinner oss i en värld som är skrämmande och ibland kan utmaningarna kännas helt överväldigande.  

Bland skarpa utspel, manifestationer och falska fakta är det svårt att hämta andan och tänka igenom vad som är betydelsefullt och sant. 

Hur kan vi orka ta hand om problemen tillsammans? Vad kan man göra och varför har det betydelse vad vi gör? Vi diskuterar erfarenheter av och strategier för omsorg och gemensam handling. 

15 oktober är gästerna Özz Nujen, en av våra mest folkkära komiker, som retats med föreställningar om svenskhet, klass och tillhörighet och Victoria Escobar, medgrundare till innovationsrörelsen Changers Hub och styrelseledamot i Riksidrottsförbundets styrelse. 

Gästartist Dogge Doggelito

MAT OCH DRYCK

Med middagsbiljetten bjuds du på en härlig tvårätters middag bestående av en huvudrätt och efterrätt i samband med föreställningen. Dryck och enklare tilltugg kan köpas i baren under kvällen.

När

Söndag 15 oktober kl 18:30

Pris

180-435 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Djurgårdsfärjan linje 82, spårvagnslinje 7 och busslinje 69 stannar nära Cirkus. Åker ni spårvagn eller buss går ni av vid Skansen och om ni åker båt går ni av vid Allmänna Gränd.

Annonser: