Konsert

Pop & rock

Ron Pope

Platinum-säljande artisten Ron Pope, gjorde sig ett namn under streaming-ålderns början med den virala framgången med ‘A Drop in the Ocean’. Istället för att stanna av har Pope’s karriär skjutit nya höjder med varje släpp sedan dess. Från att varit en “die-hard New Yorker” har han till slut landat i Nashville, där hans låtskrivande passat som handen i handsken med stadens Americana, roots och country-communitys.

Senaste albumet ‘Bone Structure’ (2020) hyllades av bland annat Rolling Stone, Billboard och CMT, och har av Nashville Scenes listats som en av “12 att hålla ögonen på 2022”. Senaste EPn ‘It’s Gonna Be A Long Night’ (2022) följdes med en USA-turné med utsålda hus, och ett nytt album är på gång under 2023!I september 2023 återvänder han till Sverige för spelningar i Stockholm och Göteborg! 

När

16 september kl 19.30

Pris

345 kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.