Konsert

Pop & rock

Robbie Williams

1 mars 2023

Avicii Arena

Robbie Williams åker ut på Europaturnén “XXV” för att fira 25 år som soloartist. Arenaturnén sker i samband med hans senaste album med samma namn. Albumet innehåller hans allra största låtar och fansens favoriter från hans imponerande solokarriär. Den 1 mars 2023 ser vi äntligen Robbie Williams inta Avicii Arena i Stockholm!

För bara några veckor sedan släppte Robbie sitt album “XXV” som toppade listorna redan under första veckan. “XXV” blev hans fjortonde album att nå en förstaplacering på de brittiska topplistorna och gjorde Robbie till den soloartist med flest #1 album. Han motsvarade Elvis Presleys listrekord när han säkrade sitt trettonde topplistade album med 2019 års “The Christmas Present”. Endast The Beatles, med sina 15 stycken, har nu fler brittiska album som nått en första placering.

Hans imponerande karriär har gett honom flera prestigefyllda priser, en gedigen fanskara världen över och många är eniga om att han är en musikikon. Den 1 mars ser vi fram emot att se Robbie Williams återvända till Sverige för en efterlängtad konsert på Avicii Arena i Stockholm!

När

1 mars 2023 19:30

Pris

450-1500 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen men eftersom det kan vara många som kliver av vid Globen samtidigt kan man kliva av vid andra stationer i närheten med bara ett par minuters promenadavstånd:
– Gullmarsplan
– Skärmarbrink
– Blåsut
– Sandsborg
– Enskede Gård