Klassiskt

Mat-evenemang

Rising Stars med gitarr

2 februari 2024

Konserthuset Stockholm

Rising Stars är ett unikt och framåtblickande samarbete mellan 24 av Europas ledande konserthus som ingår i ECHO – European Concert Hall Organisation. Varje år utses en handfull unga artister och ensembler från olika länder som får möjlighet att turnera till alla konserthusen och möta en internationell publik. Erfarenheten visar att de som tagits ut till Rising Stars också får en internationellt framgångsrik karriär.

En av årets unga stjärnor är den skotske gitarristen Sean Shibe, nominerad till Rising Stars av Barbican i London. Vid sitt besök i Konserthuset spelar han musik av en brittisk-amerikanska Freya Waley-Cohen och ett nytt stycke av den brittiske tonsättaren Thomas Adès, som var 2009 års profil vid Konserthusets internationella Tonsättarfestival. 

Meny: Rostad tomatsoppa med basilika. Soppan serveras med surdegsbröd, knäckebröd och vispat smör samt dryck och kaffe/te med liten kaka. Alla soppor är laktos- och glutenfria. Meddela oss eventuella önskemål om specialkost vid bokning.

Läs mer om Rising Stars

När

Fredag 2 februari kl 12.15

Pris

Inkl soppa 295 kr / Läktarplats (exkl soppa) 130 kr.

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbana:
Linje 17, 18 eller 19. Hållplats Hötorget, uppgång Konserthuset.

Buss:
Buss 1, hållplats Hötorget.
Buss 57, hållplats Hötorget.

Allt som händer – Konserthuset Stockholm

Annonser: