Stand up

Humorshow

Ricky Gervais

Ricky Gervais har besökt några av de största arenorna i Europa med sin världsturné Armageddon, och adderar nu ytterligare shower 2023 i Wien, Dublin, Barcelona, Köpenhamn, Oslo, Lissabon, Stockholm, Berlin och München. I sommar framträder Gervais på två utsålda shower i NY:s Radio City Music Hall och en kväll på LA:s Hollywood Bowl som kommer att bli en av hans största stand up-shower hittills. Även ytterligare datum i USA och Kanada adderas till turnén.

“When I was invited to play the iconic Hollywood Bowl, I said “What if it rains?” This pretty much sums up how British people think,” säger Gervais.

Gervais turné SuperNature från 2021 blev en stor succé och en av årets mest sedda komedispecialer på Netflix när den sändes i maj 2022. Även aktuella Armageddon kommer att streamas på Netflix nästa år.

När

9 november kl 19.30

Pris

400-1295 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen men eftersom det kan vara många som kliver av vid Globen samtidigt kan man kliva av vid andra stationer i närheten med bara ett par minuters promenadavstånd:
– Gullmarsplan
– Skärmarbrink
– Blåsut
– Sandsborg
– Enskede Gård