Föredrag

Konsert

Rick Beato

Videorna på hans kanal “Everything Music” når regelbundet över en miljon visningar och har haft över 500 miljoner visningar, eller för att uttrycka det enkelt, folk har lyssnat på Rick prata om musik i över 50 miljoner timmar. Lördag 22 juli kommer Rick Beato till Södra Teatern i Stockholm!

Rick Beato har arbetat som musiker, högskoleprofessor, låtskrivare och skivproducent. Före sin karriär på YouTube var han en framgångsrik skivproducent och skrev ofta låtar med de band han arbetade med, inklusive en av Parmalees hitlåtar som sålde över 1 miljon exemplar. Han arbetade som skivproducent i över 20 år och i hans arkiv hittar vi allt från “NEEDTOBREATH” till “Shinedown”.

Hans YouTubekanal “Everything Music” täcker allt från rock, metal och jazz till klassisk- och populärmusik. Han är en efterfrågad talare vid universitet och konferenser i ämnen som sträcker sig från komplex musikteori till musikalisk upphovsrätt och improvisation.

När

22 juli kl 19.30

Pris

300-400 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.