Konsert

Pop & rock

Post Malone

Idag meddelar den GRAMMY-nominerade och 5x Diamant-certifierade artisten Post Malone att han tar med sin hyllade Twelve Carat Tour till Europa, tillsammans med special guest Rae Sremmurd! Turnén är producerad av Live Nation och kommer att göra 13 stopp runtom i Europa under våren. Post Malone kommer att ta med sig sin spektakulära produktion bestående av otroliga ljuseffekter, pyro och multiplattformsscener till Europa, direkt från turnén i Nordamerika.

Efter jättesuccén på Lollapalooza Stockholm i somras återvänder Post Malone till Sverige för en efterlängtad spelning på Avicii Arena i Stockholm den 25 april!

2022 begav sig Post Malone ut på en turné med 38 stopp i USA och Kanada, för att fira hans nyligen släppta, kritikerrosade, fjärde album Twelve Carat Toothache. Med support av Roddy Ricch på utvalda datum, bestod varje kväll av en låtlista fullspäckad med hits som “Reputation”, “I Like You (A Happier Song) och “Cooped Up” från det nya albumet, tillsammans med fanfavoriter som “Rockstar”, “Congratulations” och “Better Now”.

När

25 april 19:30

Pris

550-1200 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen men eftersom det kan vara många som kliver av vid Globen samtidigt kan man kliva av vid andra stationer i närheten med bara ett par minuters promenadavstånd:
– Gullmarsplan
– Skärmarbrink
– Blåsut
– Sandsborg
– Enskede Gård