Improvisationsteater

Personakt hösten 2022 – med värd Titiyo Jah

9 sep–4 nov

Stockholms Improvisationsteater

Efter några års pandemiavbrott är vår hyllade föreställning ”Personakt” tillbaka. Vi är stolta och glada över att presentera en ny värd för föreställningen i Titiyo Jah. Hon har blivit intervjuad två gånger i föreställningen och även provat på värdskapet under sin dag i TV4:s program ”Så mycket bättre”. Teatern ser mycket fram emot detta samarbete, och fräscha nystart av ”Personakt” under hösten 2022.

I vår långkörare ”Personakt” möter vi inbjudna gäster som delar med sig av sin spännande livshistoria. Föreställningen är en delikat blandning av amerikansk talkshow och här-är-ditt-liv. I ett nervkittlande samtal delar gästen med sig av sina tankar, känslor och livserfarenheter. De nyfikna improvisatörerna gestaltar sedan gästens liv där livsavgörande episoder blandas med triviala händelser och där det yttersta görs för att levandegöra gästens unika historia

9 september: Petter
Petter är en av Sveriges mest folkkära artister som har levererat låtar, vintips och käk med kärlek och respekt i över 20 år.

16 september: Eva Dahlgren
Eva Dahlgren är en hyllad sångerska, låtskrivare, konstnär och barnboksförfattare med en karriär som spänner över fem decennier.

30 september: Eagle-Eye Cherry
Han slog igenom stort med låten Save Tonight från albumet Desireless i slutet av 90-talet. Låten har streamats 413 miljoner gånger på Spotify. Han har även medverkat i ett antal spelfilmer, bland annat gör han en roll i filmen Att göra en pudel. Under hösten är han aktuell med ett nytt album.

7 oktober: Helena af Sandeberg
Den ständigt aktuella skådespelaren har vi sett i en mängd filmer och tv-serier genom åren, både i Sverige och internationellt. I höst har hon en av huvudrollerna i Viaplays kommande originalserie ”Meningen med Livet”. Hon har även sedan 2003 medverkat i ett stort antal uppsättningar vid Stockholms stadsteater. I vår är hon aktuell i Tiden är vårt hem av Lars Norén.

4 november: Magnus Uggla
Sedan 70-talet har Magnus varit en artist i ropet, med en uppsjö av hits och utmärkelser har hållit sig på toppen. Magnus är alltid i rörelse. Ständigt nyfiken. Belåten med att inte vara belåten.

Värd: Titiyo Jah
Improvisatörer: Helena Lindgren, Therese Hörnqvist, Per Gottfredsson, Janne Berg,
Stina O’Connell och Caroline Falk.
Musiker: Kettil Medelius

När

9 september: Petter
16 september: Eva Dahlgren
30 september: Eagle-Eye Cherry
7 oktober: Helena af Sandeberg
4 november: Magnus Uggla

Pris

Ordinarie 350 kr, ungdom under 18 år 150 kr.

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Stockholms Improvisationsteater