Humorshow

Pengarna tillbaka (Tom & Petter)

Först kommer sorgen som en kall våg, sen ilskan, sen släpper de upp en extra föreställning och du blir euforisk men kan inte logga in på bank-id och du tappar det igen. Denna gång kan du inte ta dig ur depressionens nävar och du hamnar i en koma. Du vaknar upp i din säng! Det var bara en mardröm. Men du har lärt dig något. Att köpa biljett nu, nu när du har chansen.

”Pengarna tillbaka” är en föreställning om att ångra sig. Allt du lagt ner tid, kärlek och pengar på men som inte motsvarade förväntningarna. Hur går man vidare? Hur lär man sig leva med sina misstag? Hur lär man sig att acceptera och uppskatta sina svagheter och felsteg?

Tom & Petter är komiker, skådespelare och poddare vars fulla namn är Tom Ljungqvist och Petter Egnefors. Deras podd är en av landets största och mest populära, trots deras få och missnöjda lyssnare. Deras avsnitt brukar tydligen användas för att tortera människor runt om i världens alla diktaturer. Men de är riktigt bra på scen. Missa inte!

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset.

När

31 mars kl 20
1 april kl 20

Pris

390 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Djurgårdsfärjan linje 82, spårvagnslinje 7 och busslinje 69 stannar nära Cirkus. Åker ni spårvagn eller buss går ni av vid Skansen och om ni åker båt går ni av vid Allmänna Gränd.