Humorshow

Paradrätten Live

I en helt unik publikupplevelse flyttar programmet ut från Youtube och upp på scen för att under tre exklusiva kvällar på Rival i Stockholm framföra Paradrätten Live. På scen står en köksö med matvaror och precis som i programmet bjuder Sofia och Kalle intressanta gäster och publiken på ett riktigt matlagnings-inferno med dans, samtidsanalyser, hobby-filosofier och stora portioner med humor.

– Paradrätten Live kommer bjuda på allt du känner igen med Paradrätten från min lägenhet i Gamla Stan. Där finns Sofias retsamma ton, en köksö med matvaror, dans, filosofi, samtidsanalyser, smakupplevelser, oväntade möten, konst och skratt. Ingen kväll kommer vara den andra lik och vi vet aldrig vad som kan hända – vi vågar utlova den magi som är unik för teaterscenen i kombination med ett helt nytt koncept som ingen tidigare sett på en scen, säger Kalle Möller.

Utöver det bästa från Paradrätten som vi känner den från Youtube – med nya gäster varje gång – så kommer även dans, show och överraskningar vara en del av föreställningen.

När

Onsdag 6 sep kl 19.30

Pris

390-500 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

T-banan röda linjen, station Mariatorget. Kort promenad från t-banan.