Konsert

Pop & rock

Ossler

För 15 år sen gav vi ut plattan ”Ett Brus”. Omständigheterna kring inspelningen var väldigt speciella och det hörs. Inspelningen gjordes i den sal som en gång hette Hansas studio 2, Der Meistersaal, samma lokal som Bowie, Eno och Fripp mfl spelade in ”Heroes”. Meistersaal, som sedan länge inte används som studio, är en pampig balsal från Weimartiden i Berlin -i år 110år sedan. Ett fantastiskt rum! att vi fick möjlighet att använda det är nästan otroligt. Stort tack till Michael Ilbert som gjorde det möjligt och fick till den enorma ljudbilden under 5 dagars liveinspelning.

Vi som spelade på plattan är Ulf Ivarsson, Christian Gabel, Conny Nimmersjö och jag. ”Ett Brus” pressades inte på vinyl då 2008 men nu har vi äntligen genomfört det och planerar en höstturné med fokus på plattan i samband med vinylreleasen. Sättningen då är Ulf Ivarsson, Hux Nettermalm, Mikael Nilzén och jag.

Pelle Ossler

När

6 oktober kl 19

Pris

360 kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.

Annonser: