Gratis

Jazz

Örjan Hultén Orion

8 februari

Nacka konsthall, Dieselverkstaden

ÖRJAN HULTÉN ORION
I början av 2009 bildade saxofonisten Örjan Hultén sin kvartett Orion, ett band med talangfullhet och tyngd, där var och en av medlemmarna vid sidan av, också är hyllade artister och bandledare.

”Mitt uppdrag med Orion är att skriva musik med så få gränser som möjligt. Att komponera, men inte komponera för mycket, utan lämna en massa utrymme för bandets musiker att utforska och bidra med sina personligheter” säger Örjan.

Samtidigt: Aktuell utställning i Nacka konsthall
Reflektion – Stanislaw Zoladz
Ta tillfället i akt att kika på Stanislaw Zoladz fantastiska akvareller samtidigt som du njuter av 45 minuter jazz av högsta klass!

Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

När

8 februari 17:30-18:15

Pris

Fri entré!

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Från måndag 6 februari och två år framåt är Tvärbanans ändhållplats Sickla flyttad till en tillfällig hållplats vid Uddvägen 5-9 i Nacka, belägen mitt emellan Sickla udde och Sickla.
Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.