Humorshow

Om att våga flyga av och med Maria Lundqvist

Äntligen är det dags igen! Två år senare, med ny kraft och nytt mod tar vi sats! 

Vi kommer flygandes till Dig som väntat sååå länge och har även lagt in några extra föreställningar så fler får plats. Som vi har längtat!

Kom och möt våren, ljuset och lusten tillsammans med oss

– “Jag vill än en gång bjuda in publiken i tanken och känslans värld kring funderingar om att våga och vilja flyga när livet fortfarande känns oändligt och ändå inte”

Det blir tvära kast, mycket musik, vansinnigt lekfullt och på djupaste allvar. Färdiga nummer blandas med ofärdiga tankar, det kommer bli väldigt roligt!

Föreställningen ”Om att våga flyga” hade premiär i Falköping våren 2019 och efter en utsåld säsong 2019-2020 blir 2022 dess fjärde och sista säsong. 

Marias otroliga bredd som skådespelare har gjort henne synlig på såväl landets teaterscener, i film- och tv-sammanhang samt på krogscener, i musikaler och julshower i över 35 år. Hon blandar sina ned-dimp i stora som små sammanhang, lika gärna med en symfoniorkester, storband som med ett ensamt piano. Maria har ett alldeles eget unik tilltal, få kan som hon blanda komik och allvar på ett sådant sätt att det är svårt att inte bli berörd.

Med tv-figuren Sally fick Maria en särskild plats i svenska folkets hjärtan och vem minns inte den sårbara mamman i SVT:s stora satsning ”30 grader i februari”?

Maria blev flerfaldigt internationellt prisad för sin roll i kritikerrosade långfilmen ’Den bästa av mödrar’, en film hon dessutom blev Guldbaggebelönad för, ytterligare prisregn fick hon även för långfilmen ”Himlens hjärta” och ”Heartbreak Hotel”.

Medverkande: Maria Lundqvist

Sångare: Kristoffer Hellström

Piano: Arvid Svenungsson

Fiol: Lena Jonsson

När

27 – 28 augusti

Pris

570 – 1105 kr.

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Djurgårdsfärjan linje 82, spårvagnslinje 7 och busslinje 69 stannar nära Cirkus. Åker ni spårvagn eller buss går ni av vid Skansen och om ni åker båt går ni av vid Allmänna Gränd.