Dans

Olle Strandberg – T.O.S.B.O.T.

30 nov–9 dec

Dansens Hus – Elverket

Det är svårt att säga vad som kommer från vem eller vad eller om det ens gör någon skillnad?

Tomorrow Officially Sucks but Today is the Best (TOSBOT) är en föreställning som presenteras av This is the Still Place – ett konst-, dans- och magikollektiv och utbildningsprojekt grundat av konstnären och luftdesignern Sara de Vylder. Detta verkar onekligen konstigt eftersom avsändaren så tydligt är Olle Strandberg. Det är som om någonting som inte stämmer överens med verkligheten bara tillåts pågå.

This is the Still Place presenterar Tomorrow Officially Sucks but Today is the Best (TOSBOT) är den första scenkonstproduktionen skriven av Educated Ether. En AI, språkmodell, dramatiker och dramaturg under ständig inlärning och omlärning för att i slutänden ta över allt Saloranta & de Vylder gör som kan gå under epitetet ”arbete”.

Educated Ether är en storskalig språkmodell (AI) framtagen av datavetaren, och den framstående språkmodellsutvecklaren, Kajsa Norin med Saloranta & de Vylder. Educated Ether är tränad på Olle Strandbergs texter från det senaste decenniet för att lära sig hans tonalitet och tankegångar. Detta gör det möjligt för Educated Ether att underlätta arbetet med att skriva och koreografera Olles föreställningar som Olle.

När

30 november k 19
1,7, 8 december kl 19
9 december kl 15

Pris

280 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Du hittar scenen Elverket på Linnégatan 69, cirka 400 meter från tunnelbanestationen Karlaplan.

Annonser: