Gratis

Teater

Odysseus på språng – Teater Slávas 30-års jubileum

23 september

Fullersta Gård

Teater Sláva gästar Fullerstaparken!

Den 23 september firar Teater Sláva 30 år och det firas med en 42 km lång föreställning, communityprojekt, videoperformance, friluftskonstverk, uthållighetstutmaning. Ett maraton helt enkelt, utan vinnare, men med ett hav av förlorare…

Hur kan du delta?
Som medlöpare till Odysseus! Löptempot kommer vara långsamt, du kan springa ett helt maraton eller bara välja att springa med en bit. Det går bra att ansluta till löparna under loppets gång, med start från en av de olika spelplatserna.

FULLERSTAPARKEN ÄR EN AV ÖARNA
Delta som publik på en av öarna/spelplatserna! (Alby, Vårbystranden, Fullersta Gård, Snösätra, Rågsved och Huddinge).

Det som händer i Fullerstaparken: Vi live-streamar från kl. 12.00-16.00, så det går utmärkt att följa med på resan utan att lämna denna trygga hamn. Löparna förväntas anlända till Fullerstaparken ca. kl. 14.00. Då blir det teaterföreställning/akrobatik i parken: Odysseus fångas av Cyklopen men lyckas överlista honom och kastras ut i en ändlös irrfärd över haven.

Hela dagen till sent på kvällen kan du delta som publik i ITHAKA (Tonsalen, Huddinge). Här kan du fika, dricka vin och följa löparna via live-stream. Du kan också se skådespelet av hur Odysseus fru Penelope under hela dagen kommer att utsättas för olika typer av friare.

Teater Sláva kommer även live-streama på sin hemsida.

Här kan du läsa mer: https://teater-slava.squarespace.com/ 

När

kl. 12.00-16.00 i Fullerstaparken/vid Garaget
Vi live-streamar kl. 12-16 i Garaget.
Teaterföreställning i Fullerstaparken preliminärt kl. 14.00. (preliminär tid beroende på när löparna anländer på denna station).
Evenemanget pågår på flera platser kl. 12-21.

Pris

fri entré. Inga biljetter eller avgifter. Överskott och donationer går till UNHCR UKRAINA.

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Pendeltåg eller buss till Huddinge station.

Ta vänster när du kommer ner till markplan och följ gångvägen fram till Fullersta Gård (Fullersta Gårdsväg 18).

En mindre parkering finns vid Fullersta Gårdsväg 18. Större parkering finns på Norrängsvägen 1, eller i något av Huddinge centrums parkeringsgarage.

Annonser: