Improvisationsteater

NorénRedux

31 mar–29 apr

Stockholms Improvisationsteater

Det är svensk högsommar och familj och vänner möts igen på sommarnöjet. Nu ska det äntligen kopplas av och bara njutas av umgänge, god mat och gott sällskap. Men det är något som krackelerar i den borgliga fernissan, vänskap och relationer sätts plötsligt på prov när mörka hemligheter dras fram i det obarhärtiga solljuset.Efter denna sommar är inget längre som förrut.

I denna helt improviserade föreställning har vi tagit en inspiration av Lars Noréns sommarpjäser som ofta utspelar sig på den borgerliga familjens sommarnöje.

Att improvisera en helaftonspjäs i Lars Noréns anda och själ är den största utmaningen som Stockholms Improvisationsteater har tagit sig an under sina 30 år som fri teatergrupp. Att gestalta både sorg, glädje ochbråddjupet i stunden är ett examensprov i den ädla konsten att improvisera.

Idé och regi: Janne Berg och Per Gottfredsson

Medverkande skådespelare: Eric Stern, Helena Zetterman, Lis Rosenqvist, Viktor Bjule Öberg, Helena Lindegren, Per Gottfredsson, Caroline Falk, Janne Berg, Stina O`Connell, och Therese Hörnqvist.

Musiker: Mats Karlsson
Ljusdesign: Lena Bergstedt
Ljusskötare: Annika Englund/Anders Öhman
Scenografi/Kostymör: Lina Serning
Grafisk Formgivning:crashboombang.se

OBS! Föreställningen har en 15-årsgränspga känsligt innehåll. Föreställningen startar 19:00, inga insläpp efter föreställnings början. Föreställningen slutar ca 21:10 – 21:20 och har en paus.

När

31 mars-29 april

Pris

Ordinarie pris: 295 kr
Student/Pensionär: 180 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Närmaste tunnelbana är Sankt Eriksplan