Humorshow

Nanne Grönwall – Humor och allvar

Hur formar men ett hem om ens partner har haft en helt annan uppväxt? Hur reagerar vi när någon man känner eller inte känner, dyker upp oannonserat och ringer på dörren. Ens hem ju ens borg, sägs det ju. Men framför allt, hur viktigt är alla saker i boendet, eller är det mer tryggheten i sig självt som är det viktiga?

Tider har ju förändrats, även vad det gäller krav på boenden och middagar hemma hos någon är inte heller vad det var förr. Vilka anpassade t.ex hela menyn efter gästernas olika mat preferenser på 70-talet? Men också om hur mycket som kan dölja sig bakom de vackra fasaderna på hus och byggnader med dess lägenheter.

Nanne, som växte upp med tablett- och alkoholberoende vuxna, berättar utelämnande om sig själv, både som barn och vuxen. Från en många gånger tuff uppväxt, där hon som barn lärde sig att aldrig berätta om missbruket, sorgen och våldet i hemmet, till artistvärlden med röda mattan och champagne, men som i denna tuffa bransch även den blev fylld av nya svåra händelser.  Denna föreställning har också ett syfte om att belysa situationer för de barn som inte har trygga förutsättningar och de som rycks upp från sina hem och flyttas runt 10-tals gånger till olika hem och instanser.

När

Tisdag 7 november kl 19.00

Pris

195 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

T-banan röda linjen, station Mariatorget. Kort promenad från t-banan.

Annonser: