Föredrag

Modellera Mästare

21 april

Oscarsteatern

Uppsättningen är en unik motivationsföreställning som bidrar till en upprymd känsla och upplevelse där skratt kombineras med konkreta verktyg för hur du kan modellera mästare för att nå uppsatta mål i livet.

Föreställningen leds av skådespelerskan och retorikern Mi Ridell som tar med publiken på en fartfylld upplevelse där föreläsning med Nils och Magnus blandas med energihöjande aktiviteter under tre timmar utan paus.

Biljettpriset är 1230 kr vilket motsvarar van der Poels världsrekordtid på 10 000 m. Biljetterna släpps den 11 februari kl 12.30 vilket är på dagen exakt ett år sedan Nils slog världsrekordet och tog OS-guld på 10 000 m i Peking.

Om Nils van der Poel:
Nils van der Poel skrev svensk idrottshistoria när han tog OS-guld på både 5000 m och 10 000 m i Peking 2022. Det som skiljer Nils från många andra elitidrottare är hans disciplinerade förhållningssätt till att sätta mål och våga gå sin egen väg. Den 3 mars 2022 meddelade Nils van der Poel att han avslutar karriären efter sina OS-guld. Nu har han gått från att vara bäst i världen på att åka skridskor i cirklar till att slipa sina argument i föreläsningar för näringslivstoppar.

Om Magnus Helgesson:
Med erfarenhet av att grundat en av Sveriges största restaurangkedjor Harry’s och föreläst tillsammans med den världsberömda coachen Tony Robbins i över 20 länder är Magnus idag Sveriges ledande Businesscoach, som under åren hjälpt några av Sveriges främsta företagsledare och idrottsstjärnor till framgång.

När

21 april kl 14

Pris

1 230 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Närmaste tunnelbanestation är T-centralen eller Hötorget. Pendeltågsstation Stockholm City.

Buss 69, 53 stannar på station Centralen och Buss 1 på station Cityterminalen.