Konsert

Michael Bublé

10 mars 2023

Avicii Arena

Den prisbelönta artisten Michael Bublé har flera Grammys och Junos i bagaget. Han ligger bakom hyllade låtar som “Lost och “Haven’t Met You Yet” och hans covers på bland annat “It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas”, “Feeling Good” och “To Love Somebody” har gjort honom till en av nutidens mest älskade artister. I år släpptes hans elfte studioalbum “Higher” och den 10 mars 2023 kommer han till Sverige för en efterlängtad konsert på Avicii Arena i Stockholm!

Kuriosa
Bublé var en man på ett uppdrag när han för nästan två decennier sedan skrev på sitt skrivkontrakt med Reprise Records. Han gav ett löfte till sig själv att inte bara hålla lågorna från de stora amerikanska klassikerna vid liv, utan att bidra med sin unika stil, sångkraft och sin kärlek till dessa tidlösa låtar. Utöver det skulle han även skriva flera pophits som senare kom att bli klassiker för sig själva.

Det mest avgörande för honom var däremot att föra samman all denna musik på sina konserter och ta med publiken på en alldeles unik och oförglömlig resa. Varje kväll sjöng han för fullt, fick dem att skratta, gråta, dansa och trollband folkmassor på slutsålda arenor världen över. Han ville att hans shower skulle vara legendariska.

Det råder ingen tvekan om att Bublé har lyckats på alla fronter, även bortom sina egna vildaste fantasier. Många är eniga om att multiplatinasångaren, låtskrivaren och producenten officiellt är ett globalt fenomen och han visar inga tecken på att sakta ner.

Missa inte Michael Bublé på Avicii Arena den 10 mars 2023!

När

10 mars 2023 20:00

Pris

550-2000 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen men eftersom det kan vara många som kliver av vid Globen samtidigt kan man kliva av vid andra stationer i närheten med bara ett par minuters promenadavstånd:
– Gullmarsplan
– Skärmarbrink
– Blåsut
– Sandsborg
– Enskede Gård