Konsert

Pop & rock

Mattis med liveband och vänner

20 december

Scalateatern

“I april stod vi i källaren på Scalateatern. Jag lovade alla i publiken att jag skulle boka stora scenen nästa gång och här är vi. Det här är utan tvekan den största och mest ambitiösa spelningen jag gjort som artist och ovanpå det är det även turnéavslut för Längst kusten turné. Jag lovar att ge er varenda cell i min kropp, hela bandet är med, ny musik och merch samt att en massa vänner gör mig sällskap på scenen.”

Om Mattis
2020 släppte Mattis sitt debutalbum och den 24 mars 2023 kom äntligen uppföljaren. På albumet hörs förutom Mattis själv röster som Alexander Juneblad, Norea Sandberg och Grammis-belönade Jaqe.

Mycket har hunnit hända sen den kritikerrosade debuten “Ett tag till”. Under de tre åren har Mattis har stått på Dramatens stora scen, turnerat Sverige runt och, under det egna bolaget, startat MVH Live. Ett konsertkoncept med fokus på text där Mattis bjuder in några av Sveriges just nu mest intressanta röster.

På albumet Numer får vi följa en livfull berättelse som alternerar mellan frihet, flykt och framtid. Hur navigerar man när kompassnålen förlorat sitt norrläge?

”Numer” har tagit tre år att färdigställa och är, som titeln lyder, just en berättelse om livet numer. 

När

20 december kl 19

Pris

220-270 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Scalateatern ligger i hörnet av Wallingatan och Västmannagatan, bakom LO-borgen vid Norra Bantorget.

Buss:
Linje 50 och 69 har hållplatser på Norra Bantorget.

Tunnelbana:
T-centralen uppgång Vasagatan eller Hötorget uppgång Olof Palmes gata

Allt som händer – Scalateatern

Spana in Welmas olika guider

Annonser: