Konsert

Pop & rock

Markus Krunegård på Mosebacke

19–23 september

Södra Teatern, Mosebacketerrassen

Traditionen med Krunegård på Mosebacke fortsätter! När sommaren drar sin sista suck och solen går ner över Stockholm har Markus Krunegård fyllt Mosebacketerrassen till bristningsgränsen, förra året blev det två helkvällar och storslaget turnéavslut för Krunehof.

I år växer traditionen ytterligare, under FYRA kvällar kommer Krunegård att frikostigt bjuda på alla sidor av sig själv. Varje kväll blir helt unik med ett speciellt tema. 

Publiken kan välja endagsbiljetter eller för den optimala upplevelsen, alla fyra kvällarna till ett specialpris (det blir ett LIMITERAT antal fyradagarsbiljetter).

19/9
Rock på finska
Vi går ut stenhårt, det är som det låter en kväll på finska, ingen cynism, inget slicka uppåt sparka neråt, ingen fika, inget o ena sidan o andra sidan bara raka rör och no bullshit. Kom som du är!

Så lyder andemeningen, specifik info om karelskapiroger o andra suomi-artister kommer senare.

20/9
Trubadurkväll på svenska
Stället har en stark TRADITION av trubadurism som jag inte vill missa att ansluta till, unplugged säger nån, trubadur säger jag. Jag hoppas på kompmusiker med mkt erfarenhet från Kisa värdshus & Loftahammars pizzeria.

22/9
En OVANLIG konsert på svenska
Ovanligt/vanligt. Rätt/fel. Septemberfest @ Mosebacke går här in i slutfasen men ingen på scenen kommer känna sig säker.

23/9
En VANLIG konsert på svenska
Lika vanlig som norm core är normalt, lika sjukt som en frisk människa, kom o upplev ett vanligt gig.
Som ni märker är dom 2 sista konserterna en smula vagt beskrivna, det är för att dom är det, vaga, men det är ju spännande med tunn is.

När

19/9 Rock på finska
20/9 Trubadurkväll på svenska
22/9 En ovanlig konsert
23/9 En vanlig konsert

Pris

495 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1–3 på Södermalm i Stockholm.

Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå sedan upp för Hökens gata. Du kan också ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.