Humorshow

Mänskligheten

”Jävlar, förlåt, vad bra han är” skrev Dagens Nyheter efter premiären  i januari 2019.

Föreställningen hade premiär 2019 och spelades för fulla salonger på Scalateatern och Cirkus i Stockholm Därefter åkte Fredrik ut på en stor Sverigeturné fram mellan 2019-2022. Showen har hyllats av kritiker och intresset har inte slutat att växa. Nu förlänger Fredrik turnén med en sista avslutande sväng på Rival i Stockholm våren 2023!

– I dessa mörka tider vill jag bara säga: Förtrösta! Ge inte upp hoppet! Det finns en framtid för Mänskligheten! På Rival i början av nästa år!, hälsar Fredrik.

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”?

– Publiken verkar känna igen sig i problem jag tar upp som till exempel tvångstankar, barnsliga fantasier, förbjudna saker man kan råka säga och andra pinsamma situationer som kan uppstå. Det visar sig att man inte är så himla originell som man kan tro, säger Fredrik.

När

12 januari kl 19.30
15 januari kl 18
5 febrauri kl 18
9 februari kl 19.30

Pris

580 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

T-banan röda linjen, station Mariatorget. Kort promenad från t-banan.