Konsert

Lucianoz

30 december

Kulturhuset Stadsteatern

Det senaste året har en ny röst och ett nytt namn hörts oftare och oftare: Lucianoz. Skönsångaren som får oss att lyssna på dansband igen och famla efter en danspartner i natten. I somras syntes Lucianoz på Allsång på Skansen, Håkan-konsert på Stadion och Victoriadagarna, den 30 december dansar vi in nyåret med honom i Studion!

Lucianoz är den skönsjungande dansbandsstjärnan vi alla har väntat på. Han har sjungit så länge han kan minnas med budskapet att ”glädja andra människor med sin röst och närvaro”. Efter att ha släppt covern på Stefan Borschs klassiker Det är ju dej jag går och väntar på på juldagen 2022 har Lucianoz fångat det svenska folket med tolkningar av klassiker som Pernilla Wahlgrens Piccadilly Circus och Black Jacks Ingen Stoppar oss nu.

Med sin musik vill Lucianoz förmedla kärlek till alla ute i landet. Han vill få dagens barn att gilla dansband och få folkparkerna tillbaka. Han vill se folk dansa och finna lycka till hans musik.

I augusti bjöds Lucianoz in att öppna för Håkan Hellström på Stockholms Stadion den 5 augusti. Tillsammans sjöng de Jag vet vilken dy hon vart i. 

”Så glad över att få presentera Lucianoz, en av mina mest streamade i år, tror jag. Han ger nytt blod åt några av mina gamla favoritdängor. Blåser liv dem. Så att man som lyssnare påminns över hur bra de här låtarna är. Det spelar ingen roll hur grå skyn egentligen är. Den är blå så länge musiken pågår. Det är hans förtjänst.”, förklarar Håkan.

När

30 december kl 20

Pris

250 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Allt som händer – Kulturhuset Stadsteatern

Annonser: