Teater

Live på Idöborg: Porslinsteatern med Fröken Julie

”Fröken Julie” är en av vår tids största klassiker som kastar ljus på klassklyftor och mänskliga begär. Julie, en ung överklasskvinna, och Jean, hennes tjänare utforskar förbjuden kärlek och stridigheter som speglar samhällets normer och förväntningar, och leder till en våldsam kamp om makt, identitet och överlevnad.    Vi vill att pjäsen får vara en psykologisk studie som lockar publiken in i en värld av emotionellt tumult och socialt drama, där ingenting är vad det verkar vara.

Föreställningen blir en hyllning till scenkonsten och naturligtvis Strindberg.

Efter förra årets succé med Utvandrarna i Gustavsberg vill vi erbjuda ännu en svenska klassiker, i en ny unik version. Det blir en intim, nästan filmisk tolkning av maktkamp, könsroller, kärlek – förpackad i en nästan oslagbar natur och miljö.

Välj mellan att endast köpa konsertbiljett, biljett inklusive konsertmiddag i Strandbaren, eller övernattningspaket med måltider och konsertbiljett.

Båttransfer från och till Stavsnäs Vinterhamn: 150 kr/person/tur

Konsertbiljett: 595 kr/person

Konsertbiljett inklusive trerättersmiddag: 1 095 kr/person

Övernattningspaket med konsertbiljett, middag och frukost: Från 1 689 kr/person

När

8, 15, 22, 29 juli kl 18.30

Pris

Från 595 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Idöborg har egen Waxholmsbrygga och Waxholmsbolaget har reguljära turer till ön minst två gånger dagligen året om och ännu fler under sommaren. Ni hittar aktuella tidtabeller på www.waxholmsbolaget.se Tabell 17A gäller för turer från Stavsnäs Vinterhamn och tabell 17B från Saltsjöbaden/Björkvik. Ett X betyder att båten stannar. Biljetter säljs på båtarna och från Stavsnäs kostar det 93 kr enkel resa.

Annonser: