Konsert

Soul & RnB

Live på Idöborg: Almost Motown

Almost Motown är ett tio kvinns-och-mans starkt soulband som vaskar fram de svängigaste guldkornen från Detroit, Chicago, New York och Söderns soliga glansdagar under 1960, 1970 och 1980-talen. Svart soul i ett nytt millenniums svenska tappning!

Bandet består av tre sångerskor med pondus som turas om att ”leada”, uppbackade av git, bas, trummor, keyboards och fullt blås! 

Almost Motown är regelbundna gäster på klassiska och aktuella musikställen i och runt Stockholm såsom ss/Blidösund, Idöborg, Melodybox, Solstugan, Engelen och Patricia och Stampen, men spelar också gärna på andra etablissemang, fester, festivaler och event. 

De senaste åren har bandet även gjort en kortare skärgårdsturne på sommaren.

Välj mellan att endast köpa konsertbiljett, biljett inklusive konsertmiddag i Strandbaren, eller övernattningspaket med måltider och konsertbiljett.

Båttransfer från och till Stavsnäs Vinterhamn: 150 kr/person/tur

Konsertbiljett: 595 kr/person

Konsertbiljett inklusive trerättersmiddag: 1 095 kr/person

Övernattningspaket med konsertbiljett, middag och frukost: Från 1 689 kr/person

 

När

11 augusti kl 19

Pris

Från 595 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Idöborg har egen Waxholmsbrygga och Waxholmsbolaget har reguljära turer till ön minst två gånger dagligen året om och ännu fler under sommaren. Ni hittar aktuella tidtabeller på www.waxholmsbolaget.se Tabell 17A gäller för turer från Stavsnäs Vinterhamn och tabell 17B från Saltsjöbaden/Björkvik. Ett X betyder att båten stannar. Biljetter säljs på båtarna och från Stavsnäs kostar det 93 kr enkel resa.

Annonser: