Musikal

Les Misérables

23–26 januari 2025

Avicii Arena

I rollen som Javert ser vi West End-stjärnan Bradley Jaden. Föreställningarna är en del av en omfattande världsturné och det kommer att bli totalt 15 exklusiva shower i Sverige under 2025, observera att föreställningarna är på engelska.

Kuriosa

Victor Hugos klassiska berättelse är en gripande historia om krossade drömmar och olycklig kärlek, passion, offer och förlösning – ett tidlöst vittnesmål om den mänskliga andens överlevnad. Med storslagna och ikoniska sånger, såsom ”I Dreamed a Dream”, ”On My Own”, ”Bring Him Home”, och ”One Day More”, framträder denna episka och inspirerande historia som en av världens mest älskade musikaler.

Boublil och Schönbergs LES MISÉRABLES är den längst spelade musikalen i världen och har framförts i 53 länder och 439 städer världen över. Världsturnén börjar när musikalen går in i sitt 40:e år i Londons West End.

LES MISÉRABLES THE ARENA MUSICAL SPECTACULAR kommer att utvidgas från den enormt framgångsrika Les Misérables The Staged Concert, som spelade över 200 rekordstora föreställningar på West End. Musikalen kommer att ha en extraordinär ny design speciellt skapad för arenor och den spektakulära produktionen kommer att ha en brittisk ensemble med över 110 skådespelare, musiker och personal.

När

23 januari kl 19:30
24 januari kl 19:30
25 januari kl 14:00 & kl 19:30
26 januari kl 14:00

Pris

Från 595 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) tar dig till Avicii Arena på bara några minuter från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen eller Gullmarsplan.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: