Stand up

Humorshow

Laura Ramoso: The SIT UP STRAIGHT Tour

Laura Ramoso, den berömda sketchkomikern, gör äntligen ett efterlängtat besök i Sverige som en del av sin turné ”The SIT UP STRAIGHT Tour”. Hon kommer att inta scenen på Cirkus i Stockholm den 16 april 2024. Med sina prisbelönta specials och virala imitationer har Laura skapat ikoniska karaktärer som ”German Mom”, ”Italian Dad”, och ”Girl who just got back from…”, och har även gjort framträdanden i TV-serier som ”What We Do in the Shadows” och ”The Marsh Job”. Missa inte chansen att se henne live och få en dos av hennes fantastiska humor!

Laura Ramoso slog igenom 2019 och är mest känd för sina virala imitationer på Instagram och TikTok. Laura har nästan 2 miljoner följare på sociala medier där hennes populära karaktärer ”German Mom”, ”Italian Dad” och ”Girl who just got back from…” gör succé och det ena klippet efter det andra går viralt. År 2022 återvände hon till scenen med sin hyllade liveshow, FRANCES, som gjorde succé. Tidigare i år genomförde hon en helt slutsåld föreställning vid Edinburgh Fringe Festival och London’s Soho Theatre och Laura Ramoso blev utnämnd till Just for Laughs ”New Face of Comedy 2023”.

Med en mamma som arbetat inom WHO har Ramoso vuxit upp runt om i hela världen och utvecklat en skarp blick för att uppfatta kulturella särdrag med universell igenkännbarhet.

När

16 april kl 19.30

Pris

390-435 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan. Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

Spana in Welmas olika guider

Annonser: