Konsert

Kristofer Åström + Little Lies

24 juli

Ekermanska Malmgården

KRISTOFER ÅSTRÖM När Fireside tog en paus 1998 solodebuterade Kristofer Åström med skivan ”Go Went Gone”. Över tjugo år senare är han fortfarande lika kreativ. Under åren har Kristofer hunnit släppa ett flertal album och minialbum. Hans uttryck går inte att ta fel på. Den nakna, sällan höjda rösten och de raka, gripande texterna har en sällsynt förmåga att få publiken att lyssna.

LITTLE LIES Anna Maria Espinosa och Mikael Nordgren har tillsammans skapat Little Lies – ett hjärteprojekt som fått ligga och gro och bida sin tid med flera låtar som levt med dem båda länge, som nu äntligen släpps för världen att höra.

Tillsammans har de skapat något unikt på Sveriges musikscen med skarpa och nytänkande produktioner.

Techno-producenten Mikael Nordgren har DJ:at sen han var 17 och spelat på klubbar som Berghain/Panorama Bar i Berlin och Ministry Of Sound i London. Han har samarbetat med Kerri Chandler och skrivit musik med Magnus Carlson och Familjen och turnerar jorden runt som Tiger Stripes sedan många år.

Anna Maria Espinosa är en av Sveriges mest etablerade sångerskor och har förutom en egen solokarriär sjungit med bland annat Billy Paul & Kevin Rowland och har sedan hon startade sin karriär sjungit med en stor del av Sveriges artistelit både på scen och skiva.

INFO: 17.00: Insläpp 19.00 Kristofer Åström 20.30 Little Lies

När

24 juli kl 19.00

Pris

395-425 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Allt som händer – Ekermanska Malmgården

Spana in Welmas olika guider

Annonser: