Festival

Kristin Amparos Combo de la Musica

14 oktober

Stockholm Jazz Festival – S/S Blidösund

Kristin är en flitigt anlitad jazzsångerska och hon är känd för de flesta för sin sånginsats på Albin Johnséns ”Din Soldat”. 2015 medverkade Kristin som soloartist i Melodifestivalen med ”I See You” – skriven tillsammans med Fredrik Kempe och David Kreuger.

Kristin och Combo de la Musica; John Runefelt på keyboard, Carl Greder på bas, Jens Elford på gitarr och Jonathan Westling på trummor, rör sig lika självklart som lekfullt mellan boogaloo, Motownsoul, bossa, mambo och jazz. Är vi mitt i ett musikaliskt kokande hett Spanish Harlem någon gång runt 1966? Eller sitter vi, tio år senare, i en mindre inspelningsstudio på södra sidan av Chicago? Kanske är vi i ett retro-doftande London, mer specifikt Soho, i början på 90-talet då groovet har återfötts bland dammiga skivbackar? Musiken är uppskruvad till max och kondensen rinner längs vägarna. Det enda som överröstar musiken är jublet från publiken när Combo De La Musica lyckas, på 2020-talet, att med sin furiösa dansgolvsmusik korsa tid och rum, och transporterar publiken till alla ovanstående platser samtidigt!

Lineup:
Kristin Amparo – sång
John Runefelt – keyboard
Carl Greder – bas
Jens Elford – gitarr
Jonathan Westling – trummor

Konserten är den del av Stockholm Jazz Festival som pågår mellan 14-23 oktober på olika scener i Stockholm.

Konserten är en del av Musikbåten Klubb:

En partykväll med många olika biljettalternativ med eller utan mat. Du kan välja klassisk trerätters till stor laxmacka beroende på vad du är sugen på.

När

14 oktober kl. 19

Pris

275 – 980 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Skeppsbron ligger vid kungliga slottet. T-banan mot Slussen och gamla stan, och sedan en kort promenad.

Stockholm Jazz Festival – S/S Blidösund