Konsert

Kristin Amparo med Backlura

14 juni

Musikbåten Blidösund

Kristin Amparo är en av Sveriges mest älskade sångerskor som beskrivits som Ella Fitzgerald och Amy Winehouse i en och samma person.

Kristin är en flitigt anlitad jazzsångerska och hon är känd för de flesta för sin sånginsats på Albin Johnséns ”Din Soldat”. 2015 medverkade Kristin som soloartist i Melodifestivalen med ”I See You” – skriven tillsammans med Fredrik Kempe och David Kreuger.

Backlura är en trumpettrio de luxe, med kärleken i fokus. Med musiken som medel och mål, men med kärleken som sammanbindande kraft och livet som inspiration. Ett välrenommerat band som vågar blotta sig, som vågar öppna för alla som lyssnar, som släpper in och som svänger. Tobias Wiklund – kornet, Palle Sollinger – bas, Daniel Fredriksson – trummor. Den lite ovanliga sättningen skapar en nerv och en känsla av sammanhang som inte går någon förbi. Kristin och Backlura blir musikaliska kompanjoner som ger oväntade upplevelser för lyssnaren!

Denna konsert är en del av ångbåtsmusik deluxe: 

En exklusiv musikkryssning där det ingår resa, mat och sittplats under en av konserterna med några av Sveriges största artister.  

När

14 juni kl. 18.30 – 22.15

Pris

795 – 1095 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Skeppsbron ligger vid kungliga slottet. T-banan mot Slussen och gamla stan, och sedan en kort promenad.