Konsert

Pop & rock

Kristian Anttila

26 oktober

Kulturhuset Stadsteatern

Hör om allt som utspelat sig både i rampljuset och bakom kulisserna. Om drömmar och sammanbrott. Om turnéer från garage i Jokkmokk till baseboll-arenor på Kuba. Om vart han är idag, själv med en gitarr på scenen. Allting berättat med en varm och öppen ton. Varmt välkomna!

De senaste åren har vi sett Göteborgs-artisten Kristian Anttila utforska geografins ytterligheter. Troligen är han den svenska popartist som spelar flitigast utanför de större svenska städerna. Med en stark vilja att komma närmare sin publik besöker han Pajala och Dorotea, Karlstad och Växjö lika ofta som Stockholm och Göteborg. Konceptet är enkelt – en gitarr, en röst och en samling nutida svenska popklassiker.

De avskalade konserterna ger en ny sida av Anttila – friare och mer berättande. Där hans kollegor skalar upp med större ljudbilder och större produktioner letar han, sin vana trogen, sig åt andra hållet och tittar på låtarna och artistskapets kärnor. En motsträvig artist som alltid gått sin egen väg. Senaste albumet Rum 4 Avd. 81 blev hyllat av en enig kritikerkår som Kristians bästa hittills i karriären och nominerades senare till Gaffa-priset för ”Årets svenska pop”, ”Årets svenska soloartist” och ”Årets svenska album”.

När

26 oktober kl 19.30

Pris

195 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Allt som händer – Kulturhuset Stadsteatern

Annonser: