Teater

Korten på bordet

5 nov–2 dec

Kulturhuset Stadsteatern

En äldre man söker upp sin hustrus före detta terapeut för att få svar på frågor han länge brottats med. Under samtalets gång avtäcks bit för bit ett äktenskap som visat sig vara både komplicerat och motsägelsefullt. Mötet mellan maken och terapeuten pendlar mellan dråpligheter och skarp svärta. Upplev en spännande psykologisk thriller i terapimiljö med Sten Ljunggren och Fredrik Meyer i rollerna.

Mer om föreställningen
Korten på bordet är en del av den framgångsrika serie ”terapi-soppor” som satts upp på Soppteatern.  Sedan 2014 har publiken fått ge sig hän åt de inre världarnas drama. Premissen har varit enkel: på en timme möts två personer i ett skarpt, jazzigt och stundtals befriande roligt samtal i eller strax utanför terapirummet. I underhållningens form har Soppteaterns publik därmed fått provsmaka på terapins tyngd, värme och djup. Till detta unika koncept räknas även bland annat Medan vi väntar med Sissela Kyle och Gunilla Nyroos och Nu när jag ändå är här med Gunilla Nyroos och Lennart Hjulström i rollerna. 

Per Naroskin som skrivit manus till Korten på bordet är själv både psykolog, psykoterapeut och författare. Han har varit delaktig som författare för hela fem av de sex terapisopporna.

När

5 november kl 16
11 & 18 november kl 18
2 december kl 18.30

Pris

225 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Pendeltåg till centralen, tunnelbanan till T-centralen, stadsbussar och spårvagn till Sergels torg.

Allt som händer – Kulturhuset Stadsteatern

Annonser: