Mat-evenemang

Korten på bordet

19 februari får Korten på bordet nypremiär och vi välkomnar tillbaka Sten Ljunggren upp på vår scen. Ny i rollen som terapeuten är Fredrik Meyer som ersätter Christer Fant. 

En äldre man söker upp sin hustrus före detta terapeut för att få svar på frågor han länge brottats med. Under samtalets gång avtäcks bit för bit ett äktenskap som visat sig vara både komplicerat och motsägelsefullt. Mötet mellan maken och terapeuten pendlar mellan dråpligheter och skarp svärta. Upplev en spännande psykologisk thriller i terapimiljö med Sten Ljunggren och Fredrik Meyer i rollerna.

Om föreställningen
Korten på bordet är en del av den framgångsrika serie ”terapi-soppor” som satts upp på Soppteatern.  Sedan 2014 har publiken fått ge sig hän åt de inre världarnas drama. Premissen har varit enkel: på en timme möts två personer i ett skarpt, jazzigt och stundtals befriande roligt samtal i eller strax utanför terapirummet. I underhållningens form har Soppteaterns publik därmed fått provsmaka på terapins tyngd, värme och djup. Till detta unika koncept räknas även bland annat Medan vi väntar med Sissela Kyle och Gunilla Nyroos och Nu när jag ändå är här med Gunilla Nyroos och Lennart Hjulström i rollerna. 

Per Naroskin som skrivit manus till Korten på bordet är själv både psykolog, psykoterapeut och författare. Han har varit delaktig som författare för hela fem av de sex terapisopporna.

Med sin fingertoppskänsla för både det komiska och tragiska har regissör Sissela Kyle mejslat fram ett tätt drama mellan skådespelarna. Korten på bordet är Sisselas andra pjäs på Soppteatern som regissör efter publiksuccén Och så levde de lyckliga med Meta Velander och Yvonne Lombard. 

När

Nypremiär 19 februari

Pris

260 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

T-bana: T-centralen.