workshop/kurs

Konstkollo för alla åldrar

15–17 augusti

Etnografiska museet

Inspiration hämtas ur museets föremål, kollot innehåller en guidad visning där vi kikar på allt från färggranna dansmasker, huvudbonader och vackra kläder till rituella vapen och musikinstrument. 
Vi utgår ifrån återbruksmaterial när vi arbetar med måleri, lera och tryck. 
 
Om kursledarna  
Gabriela Suazo Callao är Levande Verkstadspedagog och seriepedagog. Hon har arbetat inom skola och som gästlärare på olika folkhögskolor i Stockholm. Just nu studerar hon till ämneslärare (bild och media) på Konstfack. Hennes grundfilosofi är att alla människor är kreativa och att denna kreativitet uttrycker sig på olika sätt. 


Malvina har tidigare studerat måleri på konstskolan Idun Lovén och studerar nu tredje året på Konstfacks bildlärarlinje med inriktning design. Hon har en bred kunskap inom många olika tekniker med alltifrån lera till akryl, och har tidigare målat en del graffiti /muraler. 


Avgiften avser en vuxen och ett barn, från 6- 12 år. Om det är ytterligare ett barn som vill delta i konstkollot tillkommer en avgift på 800 kr. Kontakta då Konstskolan Basis, stockholm@studieframjandet.se 

När

Kl.10 – 15

Pris

3350 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 69 från Sergels Torg till Museiparken på Gärdet.
Parkeringsmöjligheter finns utanför Sjöhistoriska museet.