Konsert

Konsert

Kehlani – Blue Water Road Tour

Den överjordiska R&B-stjärnan Kehlani blev ett namn på allas läppar med det uppkäftiga albumet ’SweetSexySavage’ från 2017. Spår som ’CRZY’ och ’Gangsta’ (som också var med i filmen Suicide Squad) gav hen, förutom hundratals miljoner streams, förtjänt ett rykte som en av genrens stora förnyare. Det följdes sedan upp av melankoliska ’It Was Good Until It Wasn’t’ (2020) med låtar som ’Toxic’ och ’Can I’ och gjorde Kehlani till en än större stjärna.

På superfärska nya albumet ’blue water road’ hör vi en Kehlani som vågar tro på hälsosam kärlek. Den sammetslena, varma R&B-musiken tillåts här möta både pop och rap utan att för ett ögonblick tappa sin glasklara fokus. Om du inte redan lyssnat på låtar som sexuellt sårbara ’up at night feat. Justin Bieber’ och själfullt romantiska ’altar’ så är det hög tid nu.

När

18 november kl. 19.30

Pris

510 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen men eftersom det kan vara många som kliver av vid Globen samtidigt kan man kliva av vid andra stationer i närheten med bara ett par minuters promenadavstånd:
– Gullmarsplan
– Skärmarbrink
– Blåsut
– Sandsborg
– Enskede Gård