Stand up

Katherine Ryan

Stjärnan bakom Netflix-hiten The Duchess (och två globala Netflixspecialer In Trouble och Glitter Room) – komikern och TV-stjärnan återvänder till scenen med den sprillans nya showen Missus. En otroligt rolig stand-up show om livet, kärlek och vad det innebär att nu vara en ”Missus”.

Född och uppvuxen i Kanada men nu baserad i England – Katherine Ryan har på kort tid blivit en av komedivärldens starkast lysande stjärnor.

Katherine Ryans succé har nått långt utanför England, framför allt med hennes sitcom ”The Duchess” som släpptes globalt på Netflix i september 2020 – en 6 x 30 min-serie som direkt gick upp på Netflix förstaplats. Katherine spelar inte bara i serien utan har även skrivit och producerat alla avsnitt.

Serien kommer efter två hyllade stand-ups på Netflix, In Trouble från 2017 och Glitter Room från 2019. Med dessa blev hon blott den andra UK-baserade komikern att få en global Netflix-special för stand-up komiker, efter Jimmy Carr – och än så länge den enda kvinnan.

Ryan har medverkat i många stora TV-program och podcasts – och är ett av de mest intressanta namnen baserad i det komikertäta landet England. Och nu återvänder hon äntligen med en ny stand-up som kommer till Stockholm och Lilla Cirkus som en del av turnén!

När

8 september kl. 19

Pris

425 – 925 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Djurgårdsfärjan linje 82, spårvagnslinje 7 och busslinje 69 stannar nära Cirkus. Åker ni spårvagn eller buss går ni av vid Skansen och om ni åker båt går ni av vid Allmänna Gränd.