Jul

Konsert

Julkonsert med Gustaf & Viktor Norén

10 december

Filadelfia Convention Center

Gustaf & Viktor Norén återvänder till Filadelfia för att sprida julstämning när de i december i år gör sina enda julkonserter på just Filadelfia i Stockholm.

För tredje året i rad kommer Gustaf & Viktor Norén hylla och tillsammans med publiken sjunga in julen på Filadelfia i Stockholm. Till skillnad från tidigare år så kommer de den här gången att göra det helt själva utan band, för att ge publiken en intim och exklusiv konsert. Förra året gjorde de totalt tre konserter på Filadelfia samt sålde slut Tegera Arena i Leksand och i somras fyllde de under tre kvällar i rad Strandbackens folkpark i Dala-Floda. Två av kvällarna är redan slutsålda därför öppnas nu en tredje konsert upp på söndag 10 december.

– Vi älskar traditioner och vi vill alltid bygga våra egna tillsammans med vår publik. En trygg plats för både gamla & nya minnen. Precis som julen själv. Därför är vi så glada att vi återigen återvänder till Stockholm och Filadelfia. Vi hoppas kunna komma närmare publiken än någonsin, därför kommer scenen endast bestå av mig & Gustaf, musik, kärlek & förhoppningsvis julstämning. Välkomna, hälsar Viktor Norén

När

Söndag 10 december 20.00

Pris

Ordinarie: 435-650 kr
Rullstol inklusive ledsagare: 545 kr
Skymd sikt: 325 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) eller buss till Sankt Eriksplan eller pendeltåg till Odenplan och ca 10 minuters promenad.

Annonser: