Pop & rock

Konsert

John Mayer

Den hyllade turnén ”SOLO”, med soloframträdande av Mayer, fokuserar på hans akustiska gitarrarbete med särskilda inslag av piano och elgitarr. Känd för en säregen blandning av fantastiskt gitarrspel, själfull röst och enastående sångskrivarförmåga, har Mayer toppat listorna med flera massiva hits som ”New Light”, ”Gravity”, ”Love on the Weekend”, ”Heartbreak Warfare”, “Daughters”, “Waiting on the World to Change”, “Last Train Home” och “Your Body Is a Wonderland”. 2023 års turné har varit under planering i 20 år och kommer innehålla sällsynta, fullständiga akustiska versioner av hans mest älskade låtar!

Med som support följer Madison Cunningham, som i år vann en GRAMMY Award® för sitt album ”Revealer” från 2022 i kategorin Best Folk Album.

När

13 mars kl 19.30

Pris

550-1250 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanans gröna linje (nr 17, 18 och 19) från T-Centralen. Allra närmast är att kliva av vid Globen men eftersom det kan vara många som kliver av vid Globen samtidigt kan man kliva av vid andra stationer i närheten med bara ett par minuters promenadavstånd:
– Gullmarsplan
– Skärmarbrink
– Blåsut
– Sandsborg
– Enskede Gård

Annonser: