Konsert

Konsert

Jill Johnson i Folkparken

19 juli

Djurönäset, Folkparken & Sjöboden

Jill Johnson i Folkparken 19 juli 2024
Den här sommaren kommer att bli fantastisk. Artisterna i Folkparken lika så!
Sommarens tredje artistsläpp är ingen mindre än Jill Johnson

 

Jill and The Johnsons återvänder med Pickleback Tour  

 Nu har ni ännu fler chanser att se Jill and The Johnsons,klubbturnén övergår i en sommarturné. Jill tar med sig bandet ut igen och besöker Sveriges sommarscener och förgyller dem med Country. Det blir en förlängning på vårens succé där det bjuds på nysläppta låtar som ”It Only Took A Minute For My Country To Love Country”, ”Pickleback” och mycket mer. 

Självklart ska vi ut på sommarturné. Med ny musik och den glädjen klubbturnén i maj förde med sig, så vill jag verkligen ut med detta i sommar. Jag tar med mig The Johnsons, och vi längtar efter att erövra scener och publik. Om det blir country?  Ha ha, hörde jag ett Yeeeha!! Vi ses! – Jill Johnson  

Let’s have a Pickelback!

Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och låtskrivare. Hittills har hon hunnit släppa osannolika tjugofem album och gjort succé med egna turnéer. Hon ligger också bakom den oerhört populära, kritikerrosade och prisbelönta programserien ”Jills veranda” på SVT och är den som tagit countrymusikens ställning i Sverige till helt ny nivå.
Kan man räknas som veteran när man är mitt i livet? Svar ja. Om man heter Jill Johnson och har turnerat sedan man var fjorton. I över trettio år har hon brunnit för musiken. Nu står hon mitt i livet och har aldrig känt sig mer närvarande, mer naken, äkta och nära sitt material.

Med tiden har Jill lärt sig att gräva djupt och inåt, hon hämtar inspiration till sina starka texter från händelser och erfarenheter utefter livets krokiga stigar. Hon skriver om det som händer här och nu och om allt det hon har omkring sig.

Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och har under åren satt countrymusiken och Nashville på den svenska musikkartan – bland annat genom sina många studioalbum, där Jill har samarbetat med en mängd av USA:s mest framstående låtskrivare och artister inom genren, liksom med sina kritikerrosade och utsålda turnéer. Hon ligger även bakom den framgångsrika och mycket populära SVT-serien ”Jills Veranda, Nashville”, vilken fått flertalet prestigefyllda priser.

Den 19 juli 2024 spelar de på Djurönäsets Folkparksscen, det att det kommer bli en fantastisk kväll som du inte vill missa.

Folkparken
Observera att det inte är tillåtet med paraplyer i vår Folkpark. Regnponchos kommer att finnas till försäljning.

PARKERING
Djurönäsets parkering är enbart till för hotellets övernattande gäster.
Vi rekommenderar att man tar sig med buss till konserten.

När

19 juli 2024

Pris

595:- avgifter kan tillkomma

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Bilväg – väg 222 förbi Gustavsberg och Strömma, tar ca 43 minuter från Stockholm C. Vägbeskrivning hittar du här.

SL buss nr 433/434 går direkt från Slussen och stannar vid Djurönäset hållplats ca 100 meter från receptionen. Resan tar ca 55 minuter (vissa bussar går endast till Djuröbron, 10 min promenad till Djurönäset, kolla direkt med SL.se).

Allt som händer – Djurönäset, Folkparken & Sjöboden

Spana in Welmas olika guider

Annonser: