Teater

Jag säger ingenting alls

18–25 maj

Teater Brunnsgatan 4

När Erik blir dumpad vänds hela tillvaron upp och ner och han påbörjar ett desperat sökande för att finna någon slags mening med sin i övrigt meningslösa existens. Jag säger ingenting alls är en nyskriven monologföreställning om ofrivillig ensamhet och om svårigheterna i att försöka upprätthålla någon form av normalitet när det känns som att hela skiten är på väg rakt åt helvete. I ett rasande tempo och med hjälp av ett gäng burköl, skildras en tragikomisk berättelse om en människas uppgång och fall i kampen för att bli älskad.  

Föreställningen hade urpremiär på Teatern under bron i augusti 2020 och är nu tillbaka i en uppdaterad och omarbetad version på Teater Brunnsgatan Fyra. För text och regi står Sofia von Schmalensee och på scen står Erik Svedberg-Zelman. Mattias Alheim har skapat nyskriven musik till föreställningen. 

Jag säger ingenting alls är ett samarbete med Hacienda – ett nystartat scenkonstkollektiv med bas i Stockholm och Malmö. Gruppen består av dramatikern/regissören Sofia von Schmalensee, skådespelaren Erik Svedberg-Zelman, ljuddesignern Mattias Alheim och koreografen Hugo Hedberg.  

När

18, 19, 20, 24, 25 maj kl 19

Pris

200 – 220 kr + serviceavgift

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Teatern ligger centralt i Stockholm City.
T-bana mot Hötorget och Östermalmstorg, eller buss 54 station Kungsträdgården stannar vid ett rimligt avstånd.