Konsert

Jacob Collier

Nästa höst åker den femfaldigt Grammy-belönade artisten Jacob Collier ut på sin största Europaturné hittills! Den 19 november ger han äntligen en konsert på Hovet.

Med fem Grammys i bagaget korsar musikern, multi-instrumentalisten och producenten Jacob Collier och hans berömda band kontinenten för sin största Europaturné hittills.

Witness Me är den senaste singeln som Collier släppt från hans kommande fjärde album Djesse Vol. 4, som tillsammans med tidigare släppta singlar Little Blue (feat. Brandi Carlile), Wherever I Go (feat. Lawrence & Michael McDonald), WELLLL och Never Gonna Be Alone (feat. Lizzy McAlpine & John Mayer), ger en fascinerande inblick i det kommande albumets extraordinära djup och omfång.

Under arbetet med albumet började Collier förvandla sin konsertpublik till improviserade körer. Medan han dirigerar publik över hela världen, från rockklubbar till Lincoln Center, och festivaler som Bonnaroo och Glastonbury, förenas massor av fans i en tilltalande harmoni. Collier är övertygad om att alla i den här världen har en röst och är musiker. Efter att ha spelat in var och en av hans 90+ publikkörer spelar över 150 000 röster från hela världen en viktig roll i berättelsen och skapandet av Djesse Vol. 4.

När

19 november kl. 19.30

Pris

450-550 SEK

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbanan eller tvärbanan till station Globen

Spana in Welmas olika guider

Annonser: