Dans

Performance

Inside you there is

Tre performers befinner sig i ett rum som är totalt, utan vare sig början eller slut. Allt som finns finns där. Det är som att de är födda här, enbart präglade på varandra, utan verklig kontakt med omvärlden. De visas upp. Det finns ett showelement inrepeterat, det har något plågat, nästan kontraintuitivt över sig.

Vem som har satt dem här och vad som egentligen håller dem fångna är oklart. De redan suddiga gränserna som avgör vad som är instinkt, socialisering eller känslor flyter ihop. Trots deras förmåga att organisera sig har de ännu inte krossat sitt motstånd.

Inside you there is är en meditation om fångenskap med utgångspunkt i den tragiska arbetsplatsolyckan på Kolmårdens djurpark 2012 då en djurskötare ensam gick in till åtta vargar i ett varghägn.

Koncept, koreografi, musik: Erik Valentin Berg
Framförande och koreografi: Andrea Diaz, Roberto n Peyre, Nadja Voorham
Ljusdesign: Christoffer Lloyd
Tekniker: Stella Kruusamägi
Produktion: Luxuria Produktioner
Residensstöd: MDT

Möjliggjord med ekonomiskt stöd av Kulturrådet


Följande dansare har också deltagit i forskningen för detta arbete:
Ane Carlsen, Anton Hedevang, Roula Argiri Samiotaki, Bartłomiej Mikuła, Brina Dokl, David Anstey, Emma Kerttula, Evelina Jakobsson Potenciano, Joanna Kerkelä, Kacper Migas, Laura Linna, Lena Kienzer, Mira Jochimsen, Nelia Naumanen, Nellie Björklund, Pénélope Touvier, Philippa Felländer-Tsai, Maja Grimstedt

När

24 mars kl 19.00
25 mars kl 19.00
26 mars kl 16.00

Pris

Ordinarie 120 kr / Student 100 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar