Gratis

Tillfällig utställning

I skogen finns en stig – Kristina Junzell

Pågår till 8 oktober

Kulturhuset Dieselverkstaden

Vernissage 9 september 13:00-17:00

Separatutställning med Kristina Junzell i Nacka konsthall

Naturen och människans förhållande till naturen har under lång tid varit ett centralt tema i Kristina Junzells konstnäskap. Även barnet, parallella världar och vår framtid är något som Kristina arbetar med på olika sätt. Så även i denna utställning i Nacka konsthall. Nu befinner hon sig i skogen. Ett skogsromantiskt perspektiv men där den biologiska mångfalden och även det sagolika är starkt hotat.
 
Kristina är konstnär och har tidigare ställt ut i Nacka konsthall. Vi önskar henne välkommen tillbaka och ser fram emot en spännande utställning.

Utställningsperiod 9 september – 8 oktober

Konsthallens öppettider
Mån-fre 10:00-19:00, lör 11:00-17:00 och sön 11:00-16:00

När

9 oktober-8 oktober

Pris

Fri entré!

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis. Sök på Sickla allé, Sickla västra eller Alphyddan.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.

Annonser: