Improvisationsteater

Houseteam PPSW & gäst Splash

Denna kväll med Presens Houseteam gästas av fantastiska the Splash!

PASTA PESTO SMITH & WESSON (även förkortat P*P*S*W) är ett improviserat icke-linjärt äventyr, utvecklat av Presens Impro och utgivet på mörka källarscener till kräsen humorpublik.

P*P*S*W har hyllats för sin höga bodycount och några av de mest grafiska avrättningar som skådats på PIK:s scen. Sedan gruppens start hösten 2019 har de kommit upp i 375 onstage kills, samt 25 karaktärer som fått föras till sjukhus för en längre konvalescens (reds. anm). Deras shower är lika roliga som de är blodiga, och lika varma och tillfredställande som en stor skål med ragù som puttrat i minst fyra timmar, toppad med Parmigiano-Reggiano.

P*P*S*W består av Carl Strömbäck, Stina Eriksson, Anders Narling, Johanna Gjerstad Lindgren, Anton Ullenius, Maria Ryberg, Ville HE och Michael
Rendell.

The Splash driver klubben Stockholm improv comedy club på the Liffey i gamla stan där de spelar improcomedy-föreställningar varje onsdag. Splash består av Ellen Bobeck, Per Sandberg, Lisa Ahnlund, Tony Johansson, Martin Danielsson och Marcus Stenbeck.

När

3 juni

Pris

120 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Närmsta T-banestation Midsommarkransen