Pop & rock

Konsert

Honor The Light med Zara Larsson

”Honor The Light” är en modern tolkning av luciatraditionen där vi kommer att få uppleva Zara Larsson på ett helt nytt och unikt sätt. Föreställningen består av tre akter och kommer innehålla nya akustiska versioner av låtar från hennes imponerande katalog, tillsammans med klassiska julsånger och gästartister. Det är en hyllning till ljus och kultur som kulminerar i den typen av storslagen popshow som bara Zara kan leverera.

Om Zara Larsson
”One of pop’s biggest and outspoken young stars”– The Guardian
Zara Larsson provocerar och driver popkulturen framåt med upplysta och energifyllda låtar. Med varje steg fortsätter hon att skriva historia och slå rekord. Hennes platinacertifierade album från 2017, ”So Good”, utmärker sig som en av de mest streamade debuterna någonsin på Spotify av en kvinnlig artist. Zaras växande katalog innehåller hit efter hit, från ”Never Forget You”, ”Lush Life” och ”Ain’t My Fault” till samarbetet med Clean Bandit på ”Symphony”. På vägen har hon mottagit utmärkelser och nomineringar, bland annat på svenska Grammis, BRITS och MTV EMAs.

Andra albumet ”Poster Girl” från 2021 innehåller genombrottslåtar som ”Ruin My Life” och ”Wow” och såg Zara göra ytterligare framsteg mot popens toppskikt. Trots att albumet lanserades under pandemin kunde Zara tänja på gränserna. Hon uppträdde virtuellt på Roblox och var värd för en exklusivt streamad konsert i samarbete med IKEA på internationella kvinnodagen.

Under det senaste året har Zara Larsson åter släppts ut i den verkliga världen och genomfört en slutsåld europeisk arenaturné för ”Poster Girl”, släppt ett framgångsrikt samarbete med Alesso på ”Words”, innan hon släppte den helt nya singeln ”Can’t Tame Her”. Skapad tillsammans med nära vänner som MNEK, MTHR och Danja – plus koreografi från Beyoncé-samarbetspartnern JaQuel Knight – låg låten 16 veckor på Storbritanniens topp 40 och beskriver var Zara Larsson står år 2023 ”Can’t change her/Can’t blame her/Can’t tame her”.

Den senaste låten ”End Of Time” och samarbetet med David Guetta på ”On My Love” ger ytterligare smakprov på Zara Larssons kommande tredje album. Hon är dessutom bekräftad att göra sin skådespelardebut i Netflix kommande film ”A Part Of You” nästa år.

När

8-9 december 2023

Pris

340-2123 kr

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan. Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

Annonser: