Samtal

Historiens och framtidens mat

Välkommen till ett samtal på Nordiska museet om nordborna och maten den 9 oktober. Hur har vi ätit de senaste femhundra åren? Går det att få till en mer hållbar livsmedelsförsörjning genom att äta som vi gjorde förr? Jens Linder, Maja Alskog Bredberg, Olga Grönvall Lund pratar mathantverk, måltidskultur och framtidens mat med museets intendent Ulrika Torell.

Välkommen till en kväll om den hållbara maten – historiska kosthåll och framtidens ätande. Kan vi fortsätta äta som vi gör idag? Kan vi återknyta till äldre traditioner och förbättra klimatet, miljön och folkhälsan på kuppen? 

När

9 oktober kl. 17.30-19

Pris

Entre till museet krävs
Vuxen 170 kr
Pensionär 150 kr
Fri entré med årskort

Bra att veta

Kafé

Hiss och ramper

Restaurang

Bar

Hitta hit

Tunnelbana till Karlaplan.
Buss 67, 69 eller 76 samt spårvagn Linje 7 till hållplats Nordiska museet/Vasamuseet
Färja till Allmänna gränd från Slussen (På sommaren finns även en färjeförbindelse till Nybroplan)

Spana in Welmas olika guider

Annonser: